Svensk verdensmester til Millionaires

Foto: PR-foto

Floorball-klubben har forstærket med svenske Mattias Axelsson.

Den dobbelte svenske verdensmester, 35-årige Mattias Axelsson har kort inden transfervinduets sidste dag, valgt at skifte til KRIF FC Millionaires i Unihoc Ligaen fra den svenske klub IBK Göteborg.

Mattias Axelsson kan både spille back og center, og hans rutine bliver vigtig for det unge Millionaires hold i de afgørende kampe i ligaen og i slutspillet.
 

Han kommer til Danmark for at spille sammen med sin mangeårige kædekammerat fra tiden i Pixbo, Martin Dahlgren. De to har lavet mange afgørende ting sammen i den svenske guldstrid, og kender hinanden særdeles godt på banen.
 

Med tilgangen er cheftræner for FC Millionaires Thomas Lodberg meget glad, men han vil ikke ændre ved holdets målsætning.
 

- Vi har ingen planer om at ændre ved vores målsætning, som er at komme i slutspillet. Rent placeringsmæssigt ligger vi pt. hvor vi gerne vil, og det er meget tilfredsstillende. Vi har et ungt hold, og jeg er derfor glad for, at vi med tilgangen af Mattias, kan få en spiller ind der har vundet alt hvad der er at vinde. Han bliver en stor støtte for drengene, og han er en spiller de kan lære utroligt meget af. Men alle ved, at Rom ikke blev bygget på en dag, så vi vil ikke lægge et unødvendigt pres på os selv siger cheftræneren i en pressemeddelelse.
 

Mattias Axelsson vil ikke komme til at deltage i alle kampe, men derimod kun i håndplukkede kampe og i slutspillet. Han har startet træningen, og arbejder hårdt på at komme i topform.
 

Aftalen løber til efter sæsonen, og Mattias Axelsson skal spille med trøje nummer 21 i sin nye klub.

Forsiden lige nu