Svenskerne invaderer Frederikshavn

Floorballholdet FC Outlaws har netop skrevet kontrakt med to spillere fra den svenske eliteserie. Nu satser klubben på medaljer - dog først om et par år

I denne sæson blev det ikke til guld for Outlaws, men floorballholdet håber at kunne hænge metal om halsen i de kommende år. Det skal to nye svenske spillere være med til.

David Jansson fra Pixbo samt Erik Hallin fra Ävlstranden - begge etablerede spillere i Sverige - tager tuen over fra hinsidan for at tørne ud for et dansk hold.

David Jansson har før spillet i FC Outlaws (2003) og har siden spillet hos Jönköbing samt Pixbo.

Erik Hallin er et nyt bekendtskab, men har før klubben Ävlstranden spillet for Finspång samt Jönköbing i den svenske elitserie.

David Jansson skal foruden at være spiller også være en vigtig brik i tilrettelæggelsen af træning og taktik på ligaholdet. Til at varetage træningen og udskiftningen i kampe har FC Outlaws valgt Søren Frederiksen, der var cheftræner i sidste halvdel at den foregående sæson.

- Men vi satser ikke på finalepladser allerede de første par år. Vi har en mere langsigtet plan og derfor er vi glade for, at vi har lavet en 2+1 års kontrakt med David Jansson. I første omgang skal vi til slutspillet næste sæson og hvad der derefter kommer, er ren bonus for os, siger Aage Gösig fra FC Outlaws.