00:43

Foto: Lisbet Christensen

Foto: Lisbet Christensen

Foto: Lisbet Christensen

Foto: Lisbet Christensen

1 af 5

Systematisk hærværk mod biler i Skagen

Natten til søndag har ukendte gerningsmænd begået systematisk hærværk på mange biler i et område i Skagen. Nordjyllands Politi søger vidner.

66Nordjyllands Politi har natten til søndag og søndag formiddag modtaget mange anmeldelser om hærværk mod biler i Skagen.

Ukendte gerningsmænd har i et område på cirka 500 meter i radius knust for og bagruder på adskillige biler og politiet kalder hændelserne for systematisk hærværk, fordi de anmeldte skader ikke tegner et billede af tilfældighed.

Hvor mange biler, der i alt er blevet ramt af hærværksmændenes, tør Nordjyllands Politi ikke gisne om.

En af de berørte bilejere er Jan Hjortsberg, der først fandt ud af, at hans bil havde fået smadret bagruden, da TV2 Nords reporter fortalte ham om det.

- Det er helt meningsløst at nogen smadrer ruder på den måde, siger han til TV2 Nord.

- Jeg forstår ikke, hvad de får ud af det, siger han videre.

Nordjyllands Politi modtog den første anmeldelse klokken 0.45. Her hørte en beboer på Carl Johansens Vej et højt brag, og kunne efterfølgende konstatere at hans bil stod med en knust rude. I den forbindelse så anmelderen en scooter køre ad Carl Johansens vej og videre ad Skarpæsvej. Føreren af denne scooter vil Nordjyllands Politi gerne i kontakt med.

Politiet vil også gerne høre fra personer, der har været på Carl Johansens Vej, Ulrik Plesners Vej, Markvej, Iver Christensens Vej, Chr. Bruuns Vej og Kirkevej i tidsrummet fra midnat, som mener at have set eller hørt noget, der kan belyse sagen.