LIGE NU:

Syvsten Motel og Kro frifundet i sag om sexchikane

Landsretten har afvist, at der har fundet sexchikane sted på Syvsten Kro og Motel og har dermed stadfæstet byrettens dom.

Torsdag afsagde Vestre Landsret dom i ankesagen mellem Syvsten Kro og Motel og Mette Helene Jespersen vedrørende beskyldninger om sexchikane.

Vestre Landsret frifandt Syvsten Motel og Kro, og var dermed enig med Retten i Aalborg, som den 5. februar 2013 også frifandt Kroen.

Sagen drejede sig om, hvorvidt Syvsten Kro og Motel over for Mette Helene Jespersen havde udøvet sexchikane. Påstandende om sexchikane vedrørte blandt andet påstande om brug af udtryk som møgkælling, møgso og luder.

Både Vestre Landsret og Byretten har lagt vægt på, at Mette Helene Jespersens forklaringer er i modstrid med de forklaringer, som retten har fået af nuværende og tidligere ansatte.

Landsretten bestemte, at Mette helene Jespersen ud over de 38.000 kroner, som hun skulle betale i sagsomkostninger til Syvsten Kro og Motel for sagens behandling for byretten, også skal betale 21.180 kroner i sagsomkostninger for sagens behandling ved landsretten.