Foto: TV2/Nord

Tæt kamp i Frederikshavn

Frederikshavnerne foretrækker socialdemokraten Birgit Hansen som borgmester. Det viser en meningsmåling, som Epinion har lavet for P4 Nordjylland og TV2/Nord, men føringen ned til den siddende borgmester Lars Møller (Venstre) er spinkel.

24 procent af vælgerne i Frederikshavn Kommune foretrækker den socialdemokratiske borgmesterkandidat som kommende borgmester i Frederikshavn, mens 23 procent bakker op om den nuværende borgmester.

Til gengæld er der ikke opbakning til SFs spidskandidat Christina Lykke Eriksen, som kun får opbakning fra 2 procent af de frederikshavnske vælgere, mens 14 procent ikke ønsker en af de tre kandidater.

Der er lagt op til en spændende slutspurt i valgkampen i Frederikshavn, hvor kandidater skal overbevise især de mange tvivlere. Hele 37 procent af vælgerne har nemlig endnu ikke taget stilling til, hvilket kandidat de ønsker som borgmester.

Politikerne i Frederikshavn har onsdag aften mulighed for at vinde vælgernes gunst, når Nordjyske Medier, P4 Nordjylland og TV2/Nord arrangerer Valgtræf på Frederikshavn Bibliotek.