LIGE NU:

Tarteletter skal forbedre nordjysk togservice

DSBs maskot Harry havde den 18. marts lovet at komme til Aalborg for at spise tarteletter med folketingsmedlem Rasmus Prehn. Men Harry måtte vende om, da DSBs direktør Søren Eriksen pludseligt blev fyret. Nu er tarteletterne sat i ovnen til et nyt møde.

Fredag d. 8. april mødes Harry og Rasmus Prehn sammen med bl.a. DSBs underdirektør og en repræsentant for medarbejderne for at tale om, hvordan nordjyderne får bedre togservice.
 
Folketingsmedlem Rasmus Prehn rejste i januar en kritik af DSB for at aflyse kiosksalg på strækningen nord for Århus. Rasmus Prehn har igennem de seneste år slået et slag for, at nordjyderne fortjener bedre togservice og sagde i spøg, at hvis Harry kom til Aalborg, så ville han invitere på tarteletter.

- Jeg beklagede i højlydte vendinger, at DSB igen skærer ned på servicen, særligt for nordjyderne. Da nordjyskes muntre journalist Mogens Møller friskt spurgte, om man kunne sige, at Harry var stået af i Århus, replicerede jeg: Ja, det kan man sige. Og hvis han skulle komme til Aalborg, inviterer jeg på tarteletter, udtaler folketingsmedlem Rasmus Prehn, der er valgt i Nordjylland for Socialdemokratiet

Nu er invitationen blevet alvor, og Harry ankommer til Aalborg den 8. april for at spise tarteletter og diskutere togservice.