Team Concordia-Vesthimmerland glæder sig

Team Concordia-Vesthimmerland nåede i dag sit sæsonmål - at blive udtaget til cykelløbet Post Danmark Rundt.

<b>Det store sæsonmål nået</b>
Team Concordia-Vesthimmerlands store sæsonmål har været at blive udtaget til Post Danmark Rundt. Med stor bevågenhed fra pressen var hele bestyrelsen i dag kl. 10.00 samlet i Concordia Forsikrings lokaler i Aars, hvor man sammen med selskabets ledelse Bjarne Bunk og Jesper Færch spændt ventede på en opringning fra DCU direktør Jesper Worre.

Præcis kl. 10.00 kunne Jesper Worre så på telefon meddele manager Mogens Kristensen den glædelige nyhed at holdet er udtaget til at køre årets Post Danmark Rundt.

Jesper Worre udtalte om udtagelsen:
- Team Concordia-Vesthimmerland har igennem hele sæsonen vist sig at have et både stærkt og bredt hold, hvilket vi fra starten har lagt vægt på i udtagelserne af de sidste danske hold.
Holdet var meget synligt i 1. afdeling af Post Cuppen hvor det blev til en 4. plads.
At holdet så tilmed kørte en perfekt 2. afdeling af Post Cuppen i Hillerød sidste søndag - hvor holdet stort set ryddede hele bordet - har selvfølgelig blot gjort det endnu tydeligere at Team Concordia-Vesthimmerland skal have chancen i Danmarks største cykelløb - slutter løbsdirektøren.

Udtagelsen skaber naturligvis glæde i Vesthimmerland.

Manager Mogens Kristensen udtaler således:
- Det har været hårdt arbejde at nå hertil, men både bestyrelse, ryttere, ledere og sponsorer har troet på det og vi føler nu at vi har fået det skulderklap, som vi har både ventet på, men også fortjent.
Hele Vesthimmerland vil blive eksponeret meget kraftigt i forbindelse med årets udgave af Post Danmark Rundt, hvor der både er etapestart i Aars, samtidig med at det lokale hold nu deltager i løbet.
Dette vil give tilskuerne en helt ny dimension nu da Team Concordia-Vesthimmerland er med.