LIGE NU:

Team Rynkeby Nordjylland springer i sadlen igen

Nordens største velgørenhedscykelhold springer lørdag tilbage i sadlen på årets første træningstur.

Selvom der ikke bliver slået med bagbenene og viftet med halerne, er der ingen tvivl om, at glæden er stor, når Team Rynkeby Nordjyllands 49 ryttere på lørdag rammer landevejen for første gang i år.

Hele vinteren har rytterne svedt i spinning-lokalet, og lørdag d. 28. marts 2015 tager holdet så på sin første træningstur på landevejen.

Og der er ingen tvivl om, at deltagerne glæder sig til at komme ud og få luftet de gule cykler.

- Vi har brugt vinteren på at samle penge ind til BørneCancerFonden og få basisformen i orden. Nu skal vi ud og teste formen og få slebet kanter af, så vi kommer nemt og sikkert til Paris, siger Peter Thorsø, kaptajn på Team Rynkeby Nordjylland.

Forude venter godt 3.000 kilometer på landevejen, før de 49 ryttere fredag den 3. juli 2015 sætter kursen mod Paris. Og selvom det umiddelbart virker afskrækkende, så kribler det i rytterne for at komme ud under åben himmel.

- Det bliver lidt lige som når køerne kommer på græs - og måske bliver der endda vrikket lidt med måsen, når den første gang rammer sadlen. Vi har virkelig glædet os - både de gamle garvede ryttere, men også de nye ryttere, der skal ud på det gule lyn for første gang, fortæller Maria Berg Badstue, rytter på Team Rynkeby Nordjylland.

Team Rynkeby Nordjylland stævner ud lørdag den 28. marts 2015 kl. 10:00 fra HK Nordjylland, Gartnervej 30, 9200 Aalborg SV.