Team Vesthimmerland redder livet i 1. division

Vesthimmerlands håndboldherrer vandt lørdag eftermiddag 30-22 over Amager SK. Dermed bliver Vesthimmerland i 1. division.

På forhånd var der lagt op til en gyser. Team Vesthimmerland tabte den første kvalifikationskamp mod Amager SK på udebane med 25-21. Derfor skulle himmerlændingene vinde med mindst fem mål i returkampen for at få lov at blive i 1. division.

Det lykkedes i en meget intens kamp med et hav af udvisninger og tre røde kort. I første halvleg lå hjemmeholdet hele tiden og balancerede på den nødvendige femmåls føring. De gik til pause foran med 13-7.

I anden halvleg trak hjemmeholdet fra københavnerne. Flere gange var de oppe på en 11 måls føring. Det endelige resultat blev en sejr på 30-22 til de jublende lykkelige himmerlændinge.

- Nu kan jeg garantere at jeg også er træner her til næste sæson. Jeg er bare så glad nu, sagde cheftræner Christian Bach efter kampen. Det var ventet at han ville forlade klubben, hvis holdet rykkede ned i 2. division.