LIGE NU:

Telenor holder åbent døgnet rundt

Kundeservice kan nu kontaktes på morgen, middag, aften - og nat.

Nogle af de 480 ansatte i kundeservice hos Telenor i Aalborg skal fra i dag til at vænne sig til at anderledes arbejdstider. Teleselskabet skal nemlig være kontaktbar 24 timer i døgnet året rundt.

- Vi kan se, at mange både privat- og erhvervskunder efterspørger bedre service fra deres teleselskab og ville ønske, de kunne ringe til deres teleselskab uden for almindelig arbejdstid. Derfor er det et kæmpe skridt for os, at vi nu som det første af de store teleselskaber kan tilbyde døgnåben kundeservice, så kunderne kan få hjælp, når det passer dem, og ikke når det passer os, siger Jesper Hansen, Kundedirektør i Telenor Danmark.

De udvidede telefonåbningstider sker som en del af en række servicetiltag, der blandt andet også byder på mere uddannelse til de ansatte, så kunderne får den bedst mulige oplevelse med selskabet.

- For at lykkes kræver det selvfølgelig, at vi kan håndtere alle kundehenvendelser på en tilfredsstillende måde, og at vores medarbejdere er 100 procent dedikerede til opgaven. Jeg er rigtig glad for, at vores medarbejdere i kundeservice har udvist så stort et engagement i at deltage i projektet, og jeg ser meget frem til at høre kundernes feedback, siger Jesper Hansen.

Det bliver ikke kun telefonerne, der skal betjenes i nattetimerne. Medarbejderne skal også administrere facebook, der i stigende grad bruges til at service kunderne.

corona 1

Smitteudbrud på plejecenter i Støvring: 13 ud af 19 beboere ramt

80_percent

play Stiler efter en milliard i omsætning: Helgstrand udvider koncernen

Lyntest kø

Ny undersøgelse: Færrest har været smittet med corona i Nordjylland

261120 båd, fisker, brexit, skib

play Venstre kræver hjælp til nordjyske fiskere efter Brexit

corona 1

Smitteudbrud på plejecenter i Støvring: 13 ud af 19 beboere ramt

80_percent

play Stiler efter en milliard i omsætning: Helgstrand udvider koncernen

Til forsiden

Til forsiden