Foto: TV2 Nord (Arkiv)

Thelander skifter til græsk fodbold

AaB har med øjeblikkelig virkning solgt Rasmus Thelander til den græske storklub Panathinaikos F.C.

Den snart 24-årige midterforsvarer skiftede til AaB fra AB i sommeren 2012 og havde en stor andel i både mesterskab og pokaltitel i sæsonen 2013/14.

- Rasmus har de seneste par sæsoner været en vigtig del af vores succes, og der har igennem længere tid været opmærksomhed omkring ham fra udlandet, siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Denne interesse er nu kulmineret med, at vi er nået til enighed med Panathinaikos, og Rasmus ønskes naturligvis held og lykke med sin nye spændende udfordring i Athen. Vi er stolte af igen at kunne sælge en spiller til en stor europæisk klub, og afskeden med Rasmus betyder, at vi nu vil holde ekstra øje med spillermarkedet, men med både Kenneth Emil Petersen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg og også Thomas Augustinussen til rådighed på den position er vi dog trygge ved situationen.

AaB har med øjeblikkelig virkning solgt Rasmus Thelander til den græske storklub Panathinaikos F.C. Held og lykke med den fortsatte karriere @thelander26 #AaB #sldk #HeleNordjyllandsHold

Et billede slået op af AaB - officiel profil (@aabsportdk) den 2. Jul 2015 kl. 1:39 PDT

Rasmus Thelander, der ikke mindst vil blive husket i AaB for sine to hovedstødsmål i sejren i finalen i DBU Pokalen mod FC København 15. maj 2014, ser frem til sin nye opgave:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB og Aalborg, hvor højdepunktet selvfølgelig var at vinde The Double i forrige sæson. Samtidig har jeg fået en del erfaring, da vi sammen kvalificerede os til gruppespillet i Europa League og formåede at gå videre fra en svær gruppe, og jeg vil gerne takke supporterne og alle i og omkring klubben for tre uforglemmelige år, siger forsvarsspilleren.

Rasmus Thelander opnåede 76 officielle kampe og fire scoringer for AaB.