Foto: Daniel Mikkelsen

Thisted henter tidligere Liverpool-emne

Thisted FC har skrevet kontrakt med den 20-årige målmand Kevin Mendoza, som tidligere har været i storklubben Liverpool FC's søgelys.

20-årige Kevin Mendoza skal i den kommende sæson vogte målet for Thisted FC i 2. division. Den nordjyske klub har skrevet en et-årig kontrakt med målmandstalentet.

- Vi har fulgt Kevin i lang tid, og ikke mindst da han gjorde sig bemærket i Viborg FF som et udsædvanlig talent, og med et træningsophold i England, kom der rigtig meget fokus på ham. Det er en målmand, der har været på vores ønskeseddel, siden han tog fra Viborg FF til Kjellerup, siger sportschef Henning Pedersen i en pressemeddelelse.

Kevin Mendoza var for to år siden til prøvetræning i den engelske storklub Liverpool FC. Den unge målmand spillede sig ikke til en kontrakt i storklubben, men han har siden imponeret for flere danske divisionsklubber. Nu ser han frem til at prøve lykken i Thisted.

- Jeg føler, at Thisted FC er tættere på at nå de ambitioner, som jeg selv har med at rykke op på et højere sportslig niveau. Thisted FC er foran alle de andre i 2. Division Vest og da de tidligere har spillet i 1. Division ved de, hvad der skal til for at komme det igen, siger Kevin Mendoza.