LIGE NU:

Thisted henter træner i Jammerbugt

36-årige Bo Zinck forlader Jammerbugt FC for at blive Thisted FC's nye cheftræner.

Thisted FC har indgået en toårig aftale med Jammerbugt FC-træneren, Bo Zinck som fra 1. juli skal sidde i chefstolen på Lerpytter, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Bo Zinck blev valgt ud af et felt på ni ansøgere.

- Vi ser Bo Zinck som cheftræneren der kan føre vores unge hold videre mod toppen af 2. division. Vi kender Bo som en analytisk, ihærdig og engageret træner der er kendt for at skabe resultater. Det betyder samtidigt, at vi under Bos ledelse kan videreføre den offensive spillestil som Christian Flint Bjerg har stået for, siger klubbens direktør, Karl Kristian Guldhammer.

Ifølge Bo Zinck er skiftet til lokalrivalerne et skridt op af karrierestigen.

- Jeg har været i Jammerbugt FC i 12 år, så på den måde er det et følelsesmæssigt stort skifte. Thisted FC står der ikke hver og hveranden dag og spørger efter, om jeg vil være cheftræner. Så jeg er meget stolt over, at jeg bliver valgt til cheftrænerposten, og det vil jeg prøve at leve op til, og det håber jeg også jeg kan. Organisatorisk og med Thisted FC?s set-up så er det skridt op af stigen for mig og jeg overtager en spillertrup som jeg ser et stort potentiale i. Jeg kommer ikke og laver de store revolutioner, for jeg har stor respekt for det arbejde, som er blevet lavet. Jeg er vindertype med stort "V" og jeg vil gøre Sparekassen Thy Arena til et fort, siger Bo Zinck.