Thisted klar til 1. division

Med 1-1 på hjemmebane i det nordjyske lokalopgør sikrede Thisted sig oprykning til 1. division i fodbold.

Peter Enevoldsens tropper er tilbage i 1. division efter kun en sæson i 2. division vest. Det suveræne tophold sikrede sig oprykning torsdag aften på hjemmebane, selv om der er to runder tilbage.

Thisted skulle blot bruge et point for at rykke op. Det lignede længe alle tre point til hjemmeholdet. Simon Josefsen bragte Thisted foran i 1. halvleg.

I 2. halvleg udlignede Torben Andersen for Jetsmark.

I bunden af 2. division er FC Hjørring kun tre point fra at sikre sig endnu en sæson som divisionsklub. Holdet vandt lokalopgøret mod Hobro med 2-1.

Christian Christiansen scorede begge mål for FC Hjørring. Sejrsmålet faldt ni minutter før tid.

I Aalborg var der kamp mellem SAS Ligareserverne fra AaB og OB, og her var fynboerne bedst. De vandt kampen med 3-0.