Thisted og Jammerbugt led dyre nederlag

De to nordjyske repræsentanter i fodboldens 2. division tabte begge søndag og får nu svært ved at blande sig i oprykningskampen.

Søndagens kampe blev dyre for Thisted FC og Jammerbugt FC, som begge ligger i toppen af 2. division. De to nordjyske hold tabte begge og får nu svært ved at være med i kampen om oprykning til 1. division.

Thisted mødte på hjemmebane Ringkøbing, som også ligger i den bedste halvdel af tabellen. Det opgør vandt gæsterne med 2-0. Thisted kom bagud efter 26 minutters spil, og Christian Rye gjorde ikke tingene nemmere for nordvestjyderne, da han blev udvist kort før pausen. Ringkøbing lukkede til 2-0 i slutfasen.

Jammerbugt FC var søndag på besøg hos Svendborg, som kæmper for at undgå nedrykning. Nordjyderne fik en forrygende start, da Nickolaj Jonstrup bragte holdet i front allerede efter fire minutters spil.

Jammerbugt-spillerne måtte dog rejse den lange vej hjem uden point. Svendborg fik udlignet efter 20 minutters spil, og i anden halvleg sikrede hjemmeholdet sig med to scoringer en 3-1-sejr.

Thisted FC har nu 10 point op til Næstved, som fører 2. divisions vestkreds. Jammerbugt FC har 11 point op til førstepladsen, som udløser en oprykningsbillet. Der resterer ni kampe.