LIGE NU:

Tidligere Aalborg DH målvogter rykker til FC Midtjylland

Den rutinerede serbiske målvogter bliver en del af teamet i FC Midtjylland den kommende sæson.

Tidligere på ugen stod det klart, at FCM Håndbolds målvogter Stephanie Andersen skal have rekonstrueret sit korsbånd. Valget til en stedfortræder faldt på den rutinerede tidligere Aalborg DH målvogter Ana Voicic. Hun er blevet ansat på en et-årig kontrakt.

- Det er dejligt, at vi kan tilføre en målvogter på så højt niveau og med så stor international erfaring. Vi er ikke i tvivl om, at hun vil supplere vores målvogterteam godt. Da det stod klart, at Stephanie Andersen skal igennem en operation, var Ana den første, der poppede op hos os. Det var vigtigt, vi hurtigt fandt en løsning, og vi er glade for, at Ana var klar på at tage et år hos os, siger sportschef Hans Peter Riis.

Den 35-årige målvogter, der skifter fra Randers HK, glæder sig til at komme til Ikast og FC Midtjylland, hvor hendes danske håndboldeventyr begyndte for 12 år siden.

- Jeg skal bidrage med min erfaring, og så håber jeg, at vi skal spille med om medaljer, siger Voicic, der tidligere har spillet sammen med de tre FCM'ere Sabina Jacobsen, Stine Jørgensen, Sabine Pedersen og den kommende hunulv Johanna Ahlm.