Tidligere DSB-direktør: Jeg røg i et sort hul

Tidligere direktør for DSB, Christian Roslev, forlod sin stilling som direktør ved Nordjyllands Trafikselskab til fordel for DSB. Foto: TV2/Nord

Den tidligere direktør i DSB røg i et sort hul, og det var derfor han valgte at stoppe.

For første gang taler Christian Roslev ud om den stress, han blev ramt af, og som var skyld i, at han i oktober fratrådte sin stilling som direktør i DSB.

- Jeg røg i et sort hul. Kombinationen af arbejdsmængden og bevågenheden fra medierne og politikerne var så stor, at jeg fysisk gik ned på det. En weekend blev jeg så ked af det og fysisk dårlig, at jeg simpelthen bare måtte sige stop og lukke alt af, og efter noget tid kunne jeg så konstatere, at jeg ikke magtede at komme tilbage, siger Christian Roslev til DR Nordjylland.

Christian Roslev gik tidligere på året fra en direktørstilling i Nordjyllands Trafikselskab til direktørjobbet i DSB. Her var han i tre måneder, før han måtte sige stop.

- Det var mærkeligt for mig, for i mit snart 20-årige arbejdsliv har jeg ikke haft en eneste sygedag, og fra den ene dag til den anden gik jeg pludselig ned og kunne ikke noget. Det var rimelig hårdt og især, fordi man kunne se det omtalt i medierne, siger Christian Roslev. 

Den sidste halvanden måned har Christian Roslev holdt fri fra arbejdsmarkedet. Det er første gang i Christian Roslevs liv, at han har taget sådan en pause, og han er nu ved at være ovenpå igen. 

- Jeg har omdefineret mig selv som person, og nu er jeg ved at føle, at jeg ikke mere er ham, der stoppede som direktør i DSB, men ham der glæder sig til at starte hos Cowi. 

Christian Roslev starter som seniorkonsulent hos Cowi til februar.

Forsiden lige nu