LIGE NU:

Tidligere NHL-spiller til AaB Ishockey

Den 32-årige tjekkiske forward Roman Vopat kommer til AaB på en et-årig aftale.

Ny tjekkisk forward
Den rutinerede tjekkiske forward Roman Vopat fra den svenske klub Leksands IF, kommer til AaB Ishockey på en et-årig aftale. Han kommer fra Sveriges næstbedste ishockeyrække.
- Vi har jo kunnet se i træningskampene hidtil, at vi med det antal skader, vi har haft, har været lidt sårbare på bredden. Vores gode relationer med Leksands IF gav os imidlertid muligheden for at føje Roman Vopat til truppen på meget fordelagtige vilkår, og dermed styrke vores trups bredde, fortæller sportsdirektør i AaB Ishockey Ole Nielsen om aftalen.

Tidligere NHL-spiller
Roman Vopat har spillet mere end 130 kampe i NHL for blandt andre St. Louis Blues, Los Angeles Kings og Philadelphia Flyers og har spillet omkring 250 kampe i den bedste finske række, SM Liiga. Han spiller fortrinsvis som wing, men kan også bruges på centerpladsen.
- Roman er en fysisk stærk spiller, der går forrest hver gang, og med tilgangen af ham, får vi tilført holdet masser af fysik. Han er en rigtig teamspiller, der med sine store kvaliteter på det fysiske spil passer perfekt ind i truppen, og med tilgangen af ham får vi yderligere strenge at spille på rent offensivt, siger Ole Nielsen.

Aftalen med Roman Vopat er foreløbigt gældende for den kommende sæson, og tjekken vil støde til truppen den 1. september. Han vil i AaB optræde med trøje nummer 12.