Foto: Steen Brogaard

Tidligere NT-chef skal stå i spidsen for Aalborg Letbane

Christian Roslev skal være projektdirektør for Aalborg Letbane.

Det er tirsdag blevet offentliggjort, at 47-årige Christian Roslev skal stå i spidsen for Aalborg Letbane som projektdirektør.

Christian Roslev er uddannet cand. scient. pol. og kommer fra en stilling som teknik- og miljødirektør i Frederikshavn Kommune. Han var direktør i Nordjyllands Trafikselskab fra 2006 til 2011 og sad efterfølgende i et par måneder administerende direktør i DSB, men fråtrådte på grund af personlige/helbredsmæssige problemer.

Christian Roslev er nu blevet udvalgt som projektdirektør ud af et felt på 23 ansøgere. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen er begejstret for den nye projektdirekør.

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at rekruttere Christian Roslev som projektdirektør for Aalborg Letbane. Christian har nogle stærke kompetencer inden for kollektiv trafik, og det er et scoop for Aalborg, at han nu skal stå i spidsen for at gennemføre det største anlægsprojekt i Aalborg i nyere tid. Jeg kender Christian fra hans tid i Nordjyllands Trafikselskab, og jeg ser meget frem til vores samarbejde, siger Thomas Kastrup-Larsen i en pressemeddelelse.

Christian Roslev tiltræder i stillingen den 1. august 2015. Det forventes, at Aalborg Letbane står færdig i år 2021.