Tidligere TV2 Nord-vært, Lars Elstrøm, er død

Tidligere TV2 Nord-vært død

Forhenværende vært og medarbejder på TV2 Nord, Lars Elstrøm, er død. Han blev 66 år.

Lars Elstrøm var med fra starten, da TV2 Nord gik i luften 1. april 1989. Han var fast studievært på TV2 Nords nyheder, men han blev blandt andet også kendt som ophavsmand til sin egen populære julekalender “Ras og Juliane”, som gennem flere år blev produceret på TV2 Nord.

Her spillede skuespiller Susanne Sangill og Lars Elstrøms mand, Henrik Hagensen, sammen med Lars Elstrøm i rollerne som musene Ras og Juliane. Programmerne er stadig meget efterspurgte og kan stadig ses på TV2 Nords hjemmeside.

14:03

Lars Elstrøm var også kendt som ophavsmand til sin egen populære julekalender “Ras og Juliane”, som gennem flere år blev produceret på TV2 Nord.

Luk video

 

Lars Elstrøm blev for efterhånden mange år siden ramt af sclerose, men tog kampen op for at holde fast i jobbet og kollegerne på TV2 Nord.

Det foregik bevæbnet med godt humør og en kampgejst, der hjalp ham gennem de dage, hvor smerterne plagede ham. Til sidst måtte Lars Elstrøm dog opgive kampen og sige sit job op til stor beklagelse for mediehuset og medarbejderne.

På grund af sygdommen flyttede Lars Elstrøm i en årrække til Spanien, hvor klimaet hjalp på sclerose-symptomerne. For et par år siden flyttede han tilbage til Danmark og Søborg, hvor han boede til sin død.

Lars Elstrøm var uddannet skuespiller og har bl.a. medvirket i filmen ”Mord i Paradis” fra 1988. I 1991 var han med i Nykøbing Falster Revyen og medvirkede også tit i forestillinger på teatre i Malaga i Spanien i de år, han boede der.