LIGE NU:

Tilbage på Smuk

Sidste års vindere af P3's Karrierekanon, bandet med de nordjyske rødder, Dance With Dirt, er igen klar til at spille på dette års Smukfest i Skanderborg.

Der har været fart over feltet siden TV2/Nord mødte de unge herrer fra Dance With Dirt på sidste års festival, hvor de gav et brag af en koncert på KærligHeden.

- I februar fik vi udgivet vores debutalbum We are Dance With Dirt. Det var ikke bare en udgivelse. Der var rent faktisk nogle, der stod bag os, nemlig selskabet Target Records, der synes at det var fedt, det vi lavede, fortæller forsanger Magnus Jacobsen.

Det er også blevet til en række koncerter i både ind- og udland i løbet af året.

- Vi var to danske bands, der blev udvalgt til at spille på den tjekkiske festival Rock for People. Det var en rigtig god oplevelse. Det var fedt at komme ind, ingen kendte os, men der kom cirka 1000 mennesker og så os, og ville tjekke ud, hvem vi var, siger trommeslager Jess Mørch Gertsen.

Udover at være i udlandet gav Dance With Dirt også koncert på dette års Nibefestival.

- Det var en forrygende festival, og en det var en stor milepæl for os, siger bassist Jonathan Lyby.

Nu er bandet samlet igen i Skanderborg, denne gang for at give koncert på P3-scenen.

- P3-scenen er det helt store for os. Der er så mange store navne der spiller der i år, bands som vi ser op til. De spiller der, men det gør vi også, det er helt vanvittigt. Det bliver det mest crazy rock-show, siger Jonathan Lyby.

Dance With Dirt spiller i dag på P3-scenen kl. 17.15 og er tilbage i det nordjyske den 7. september, hvor de giver koncert på Studenterhuset i Aalborg.