Tiltalt for at voldtage 13 årig pige

En 57- årig mand fra Frederikshavn er tiltalt for at have voldtaget en pige på bare 13 år i sit hjem og have haft anden kønslig omgang end samleje med en af hendes veninder.

De seksuelle overgreb skulle være sket på mandens bopæl, der gennem flere år er brugt som socialt samlingssted for børn helt ned til 12 år.

Den 57- årige mands bopæl er kendt som et sted, hvor døren altid står åben for mange unge - både i dag og aftentimerne, af og til bliver der drukket alkohol og af og til er der nogen, der overnatter. Den 57-årige mand mener selv, at beskyldninger om seksuelle krænkelser kan være en hævnaktion fra en af pigernes side, han har nemlig på et tidspunkt sagt, at han ikke vil have, hun kom hjem til ham, når hun skulle være i skole.

Domsmandsretten i Hjørring skal nu tage stilling til tiltalen, og om det var fuldbyrdet voldtægt mod en 13 årig pige, da hun sidste år i oktober overnattede hjemme hos den 57 årig mand. Han erkender, at han har kysset hende, og at de har haft seksuel kontakt, men nægter samleje - selv om det var det den unge pige - ifølge hans forklaring - lagde op til.

Der falder dom på tirsdag.