Tog tøjet af 13-årig

Foto: TV2/Nord

I efteråret 2009 havde en 34-årig mand anden kønslig omgang med en mindreårig pige fra Jammerbugt Kommune. Han er nu blevet idømt 60 dages betinget fængsel, det skriver NORDJYSKE.

Manden havde anden kønslig omgang end samleje med den dengang 13-årige pige. Manden og pigen var kommet i kontakt med hinanden via internettet.

Tiltalte har forklaret, at det var pigen, der tog initiativ til, at de to skulle mødes, og at der mod betaling skulle foregå noget seksuelt. Aftalen lød på, at pigen skulle have1500 kroner.

Den 34-årige mand har forklaret, at han mødtes med den 13-årige pige i et solcenter. Sammen gik de i en kabine, hvor de kyssede, og tog tøjet af hinanden. Dog med undtagelse af trusser og boxershorts.
Episoden førte ikke til samleje.

Den unge pige afgav også forklaring i retten, og den forklaring bekræftede stort set tiltaltes forklaring, det oplyser anklageren, politifuldmægtig Birgitte Nymark, til NORDJYSKE.

Manden og den mindreårige pige havde igen i 2010 haft kontakt, hvor de snakkede om at mødes igen mod betaling. Det blev dog aldrig til noget.

Dommen har et års prøvetid og den 34-årige skal udføre 60 timers samfundstjeneste indenfor seks måneder. Ydermere skal han betale sagens omkostninger og give erstatning til den mindreårige på 15.000 kroner.

Den 34-årige modtog dommen.

Forsiden lige nu