Seneste nyt:

Tom Kristensen hjælper kræftramte børn og unge

Gennem en række initiativer vil racerkøreren Tom Kristensen sammen med Peter Larsen Kaffe og KidsAid samle mindst én million kroner til fordel for børn og unge med kræft. Kampagnen blev skudt igang i forbindelse med talkshowet "Patrioternes Spil" i Holstebro tirsdag aften.

Når man først har oplevet en kræftsygdom tæt på, glemmer man det aldrig igen.

Den erfaring har både racerkøreren Tom Kristensen og direktør for Peter Larsen Kaffe, Claus Bertelsen, gjort. Derfor indleder de to, der har kendt hinanden i mange år, nu en indsamlingskampagne sammen med KidsAid, der hen over det næste år skal indsamle mindst én million kroner til fordel for børn og unge med kræft.

"Kræft er en skrækkelig sygdom, der rammer rigtig mange. Derfor vil vi gerne være med til at gøre en forskel for de børn og unge og deres familier, der rammes af sygdommen," forklarer Tom Kristensen, der har oplevet kræft hos både sine forældre og hos børn i den nærmeste omgangskreds.

Hos Peter Larsen Kaffe har familien bag firmaet selv haft kræft blandt unge helt tæt på livet i den nærmeste familie, fortæller adm. direktør Claus Bertelsen.

"Vi kan ikke redde alle, men vi vil gerne være med til at gøre en forskel og gøre livet bare en smule bedre for de unge og deres familie. Både Tom og jeg har stor passion for det, vi laver, og den passion vil vi nu bruge til at samle pengene ind," forklarer Claus Bertelsen.

Indsamlingskampagnen kommer til at bestå af en lang række forskellige aktiviteter. Omdrejningspunktet bliver salg af kaffe, idet Peter Larsen Kaffe over en periode på seks måneder på udvalgte produkter giver en krone pr. pose solgt kaffe. Men der vil også blive solgt forskelligt merchandise, ligesom der vil være samarbejde med fodboldklubber som eksempelvis Viborg FF og Hobro IK.

KidsAid har eksisteret siden år 2000, hvor de har hjulpet syge børn og unge over hele landet gennem en lang række positive og adspredende oplevelser.

"Jeg ser meget frem til samarbejdet med Peter Larsen Kaffe og Tom Kristensen. Det glæder os at begge parter går aktivt ind i samarbejdet og vil være med til at skabe opmærksomhed omkring projektet og dermed flere penge til de kræftramte børn, unge og deres familier," udtaler bestyrelsesformand i KidsAid Søren Bach.

Overrækkelsen af det endelige beløb sker uge 8 i 2016.

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Politi

Blotter på spil i Frederikshavn

tv2 vejret

play Snevejret fortsætter på en blæsende onsdag

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Til forsiden

Til forsiden