Topholdet Frederikshavn er tilbage på vinderkurs

Med en 4-3-sejr over Herlev fik Frederikshavn igen en smule luft i toppen af ishockeyligaen.

Topholdet i AL-Bank Ligaen Frederikshavn White Hawks har efter et par skuffende uger tilsyneladende genfundet opskriften på sejr.

Med 4-3 på hjemmebane over Herlev Eagles bragte frederikshavnerne forspringet til Herning Blue Fox på andenpladsen og Aalborg Pirates på tredjepladsen op på henholdsvis tre og fire point.

Dog har Aalborg, der ikke var i aktion tirsdag aften, nu en kamp i baghånden.

For få uger siden førte Frederikshavn White Hawks den danske ishockeyliga ganske komfortabelt, men nederlag til både Aalborg og Herning, krydret med en nedtur i pokalfinalen mod Sønderjyske sendte frederikshavnerne ind i en skidt stime.

Opgøret mod Herlev blev da også alt andet end en walkover. Herlev bragte sig i første periode på 1-0 og udlignede i anden til 2-2, inden Frederikshavn reddede sejren i land i kampens sidste tredjedel.

Tæt blev det også i Vojens, hvor det var gæsterne fra EfB Ishockey, der løb med en 4-3-sejr og de tre point.

Efter lutter Esbjerg-nederlag mod de sydjyske rivaler igennem flere sæsoner er styrkeforholdet i de indbyrdes kampe tilsyneladende vendt til Esbjergs fordel i denne. Det var således EfB's tredje sejr i træk over Sønderjyske. Sune Hjulmand scorede sejrsmålet med seks minutter tilbage af kampen.

I de øvrige kampe vandt Herning Blue Fox 2-1 på udebane over Odense Bulldogs, mens Rødovre Mighty Bulls ikke havde de store problemer med bundproppen Copenhagen Hockey, der blev slået 6-2.