Marco Sørensen havde en fin tre-dages test i Spanien. Trods bremseproblemer gik det fint.

Topkører i fin test

Marco Sørensen har atter i 3-dages testen denne uge på Motorland Racerbanen i Nordspanien, sat en tyk streg under sit talent som mesterskabskandidat til 2012 i Formel Renault 3,5 klassen.  

I et stærkt felt bestående af topkørerne fra både Formel 3, GP 3, Formel Renault 2,0 samt kørere med erfaring fra dette års sæson i Formel Renault 3,5, har han trods bremseproblemer sat hurtige omgangstider i top 3 for sit team, Gravity Charouz Racing.
 
Som ved testen i Barcelona sluttede han bedst af de to danske deltagere i klassen, med konstante testtider i top3 på onsdagens sidste testdag.
Bremseproblemerne gennem alle tre dage betød, at Marco manglede de afgørende hundrededele mod sin teamkammerat Richie Stanaway. 
 
- Teamet forsøgte at løse problemet med bremsekalibrene. Men da der fra 2012 kommer en helt ny racer, var der ikke det store udvalg af reservedele med til Motorland-banen her i årets sidste test. Vi måtte klare os så godt, det kunne lade sig gøre. Jeg er nu ret godt tilfreds med testen alligevel.
 
- Nu er der så kun tilbage at vente i spænding på, hvad sæson 2012 har i vente for mig.