Tottenham favorit mod AaB

Tottenham påtager sig rollen som favorit inden torsdagens UEFA Cup-møde med AaB. Men klubbens assistenttræner afviser muligheden for en engelsk storsejr.

<b>Respekt</b>
SAS Liga-mandskabet AaB indgyder respekt hos trænerstaben i Tottenham. Inden UEFA Cup-kampen på White Hart Lane i London torsdag aften afviser klubben på forhånd, at det danske mandskab får en endefuld.

<b>Storsejr</b>
- Der er ingen chance for en storsejr. Vi kommer til at møde et stærkt dansk mandskab, som spiller deres system meget sikkert, sagde klubbens assistenttræner, Gustavo Poyet, onsdag eftermiddag.

<b>AaB&#39;s kollektiv</b>
Tottenham-træneren ville ikke fremhæve bestemte navne i AaB-truppen, men pegede på, at det danske holds primære styrke ligger i holdets kollektiv.
- De har ingen store stjerner, men en stærk holdånd, og det kan gøre det svært for os, men jeg håber da, at vi vinder, sagde Poyet.

<b>Pressemøde</b>
Den engelske Premier League-klub inviterede onsdag til pressemøde på træningsanlægget &#39;Spurs Lodge&#39; godt 20 minutters kørsel fra holdets hjemmebane.

<b>Ny træner</b>
Og med blot få uger på bagen i London-klubben havde holdets nye cheftræner, spanske Juande Ramos, fortsat hårdt brug for sin hjælpsomme oversætter, der måtte arbejde godt for pengene i en halv times tid.

<b>Ingen navne</b>
Da temaet AaB kortvarigt kom på banen, roste Ramos også AaB&#39;s kollektiv, som det danske mandsskabs største styrke. Men heller ikke chefen gik ind på at diskutere specifikke navne i den danske trup.

<b>Tottenham må undvære</b>
Til opgøret mod AaB må Tottenham undvære midterforsvareren Younes Kaboul, der er ude med en lyskenskade. Også den lille angriber Jermain Defoe må stå over mod nordjyderne, da den engelske landsholdsangriber er blevet ramt af forkølelse.