Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Trækker i forklæderne: Hobro-profiler skal servere mad

Fodboldspillerne fra Hobro skal være serveringspersonale fredag aften til en fest for klubbens frivillige.

Hobro er på mange måder et anderledes indslag i Danmarks bedste fodboldrække.

Fredag aften skal flere af spillerne fra den lille oprykkerklub servere mad i forbindelse med en stor fest for klubbens 175 frivillige, der normalt hjælper til under hjemmekampene på DS Arena.

- Da vi rykkede op i Superligaen, lovede vi de frivillige, at der skulle afholdes en fest, hvor klubben kunne betale noget af den hjælp tilbage, som er givet i forbindelse med afviklingen af kampe på DS Arena, siger formand Steen Juulsgaard i en pressemeddelelse.

En stor del af Hobro-spillerne passer i forvejen et arbejde eller et studie ved siden af fodboldkarrieren.

Anfører Mads Justesen, der også er landmand og gymnasielærer, er en af de spillere, der efter fredagens træning trækker et forklæde på og skal servere mad og drikke til de mange frivillige.

- Vi er i spillertruppen meget taknemmelige for den indsats, som de frivillige yder i dagligdagen og i forbindelse med kampafvikling.

- Det er en ren fornøjelse at kunne få lov til at vise, hvor meget vi sætter pris på det store arbejde, der bliver ydet af de frivillige, siger Justesen.

Bestyrelsen, sportschefen og flere sponsorer vil ligesom spillerne give den som serveringspersonale til fredagens store fest.