To trafikuheld på samme gade

Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

To gange på en nat kørte unge bilister uafhængigt af hinanden galt på Skippergade i Frederikshavn. To 17-årige er anholdt og skal afhøres.

Kort før klokken 22 kørte en 18-årig pige for stærkt ind i et sving på Skippergade, hvor der tidligere er sket ulykker. Her mistede hun herredømmet over bilen og fortsatte ind i et hegn. Hun havde to passagerer med i bilen. Alle tre slap med skrækken - kun bilen tog skade.

Fem timer senere satte en patrulje efter en bil, hvor føreren flere gange havde kørt over for rødt i høj fart. Efter en kort jagt mistede føreren også herredømmet over bilen på Skippergade, og torpederede flere skilte og helleanlæg inden bilen trillede rundt og stoppede. Også her var der kun sket materiel skade.

Det viste sig, at bilen var stjålet. Den 17-årige fører fra Frederikshavn og hans kammerat, også på 17 år, blev begge anholdt og overnattede på stationen i Frederikshavn.

Nu skal de afhøres af politiet, hvor de udover den stjålne bil de kørte i også er mistænkt for andre biltyverier, indbrud og andre tyverier.

Forsiden lige nu