Travl nat for færdselspolitiet

Mange spritbilister var natten til fredag på de nordjyske veje. Her mødte mange af dem politiet.

En rolig nat i Nordjylland gav Nordjyllands Politi rig mulighed for at patruljere de nordjyske gader og veje - med gevinst.

Fra omkring midnat til klokken fem fredag morgen stoppede politiet omkring Aalborg og i Himmerland seks berusede chauffører, der alle kunne blæse alkometeret op over de 0,5 promille. Natten startede i Lillevorde, hvor en mandlig chauffør blev stoppet for at køre spirituskørsel på sin knallert. Den sluttede klokken 4.50 hvor en mand i Egholmsgade i Aalborg blev anholdt for samme lovovertrædelse i bil.

Alle seks lovovertrædere blev bragt til politigården i Aalborg, hvor de fik udtaget blodprøver.

I Vendsyssel var færdselspolitiet på gaden. I og omkring Hjørring, Hirtshals og omkring markedspladsen i Sindal, hvor årets Sindal Marked i går havde første dag, stoppede politiet 300 biler og knallerter.

Et stykke arbejde, der resulterede i 43 sigtelser af forskellig art. Der er tale om blandt andet manglende kørekort, ulovlige knallerter og fem tilfælde af spirituskørsel.

- Når vi ikke har haft de store ting, bliver der stoppet mange på gaden, og så løber man jo også ind i lovovertrædelserne, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Vagn Nielsen.

Forsiden lige nu