Travl sportslørdag i gang: Se dagens resultater her

De nordjyske klubber er i fuld sving lørdag, hvor der er gang i både fodbold, håndbold og ishockey. Få overblikket over dagens kampe her.

Fortuna Hjørring - HB Køge

Kampstart klokken 13. Kampen endte 2-2.

Fortuna Hjørrings mål blev scoret af Mathilde Carstens efter 14 minutter og Emma Snerle efter 89 minutter. Hos HB Køge kunne Cecilie Fløe Nielsen og Kelly Fitzgerald kalde sig målscorere.

Skanderborg Aarhus Håndbold - Aalborg Håndbold

Kampstart klokken 15.

Allerede efter første halvleg så det stærkt ud for spillerne fra Aalborg Håndbold, der kunne gå til pause med føringen 19-13. Kampen sluttede med en overbevisende sejr over Skanderborg Aarhus Håndbold med cifrene 33-24.

Kampens topscorer blev Aalborg Håndbolds Sebastian Barthold, der ni gange fik bolden forbi målmanden. Hos Skanderborg Aarhus Håndbold kunne Mathias Bitsch kalde sig den mest scorende spiller.

Frederikshavn White Hawks - Rødovre Mighty Bulls

Frederikshavn White Hawks løb med sejren med resultatet 3-1 (0-0, 3-1, 0-0). De tre scoringer blev alle sat i nettet i anden periode inden for syv minutter af Oliver Anker, Sebastian Brinkman og Christopher Frederiksen.

Fremad Amager - Vendsyssel FF

Kampstart klokken 15. Gutterne fra Vendsyssel FF måtte se sig slået af Fremad Amager, der scorede til 1-0 i kampens 90. minut.