Foto: Jesper Lange (Arkivfoto)

Tre Aalborg-svømmere udtaget til VM

Tre svømmere fra Aalborg Svømmeklub er med i den trup af 15 svømmere, som skal svømme VM på kortbane for Danmark.

Der er gode nordjyske medaljechancer, når der i december svømmes VM på kortbane i Qatars hovedstad Doha. Tre svømmere fra Aalborg Svømmeklub er med i den trup, landstræneren har udtaget til mesterskabet.

Aalborg-svømmerne Mie Ø. Nielsen, Julie Levisen og Viktor Bromer skal forsøge at hente medaljer til Danmark. Trioen fra Aalborg Svømmeklub har ifølge landstræner Nick Juba fine chancer for at vinde medaljer.

- Det er en rigtig stærk trup vi har med, og vi har en målsætning om at komme hjem med syv medaljer i bagagen. Medaljerne forventes primært at blive svømmet hjem i vores holdkapper for kvinder samt af nogle af de etablerede svømmere, som vi alle kender, siger Nick Juba.

- Derudover bliver det rigtig spændende at følge vores nykårede europamester i 200 meter butterfly på herresiden, Viktor Bromer, som meget vel kan gå ind og drille de store verdensstjerner, siger landstræneren.

Selvom landstræneren forventer, at de danske svømmere vinder syv medaljer i Doha, skal mesterskabet også bruges til at teste og udvikle svømmerne frem mod OL i Rio i 2016, hvor der også er store forventninger til de tre Aalborg-svømmere.