Jeg har fået nogle tilbud, men det fra Vendsyssel lød bedst, sagde Christian Dalmose ved pressemødet

Christian Dalmose blev onsdag formiddag præsenteret på pressemøde som ny træner i Vendsyssel

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

1 af 5

Tre år til Dalmose

Vendsyssel Håndbold har tegnet en tre årig-kontrakt med den kontroversielle træner, Christian Dalmose, men står det til klubben, må han meget gerne blive meget længere.

- Vi er i Vendsyssel stolte over at præsentere Christian Dalmose, som er stor en kapacitet. Han kan udvikle et hold. Med det cv og de kvalifikationer han har passer det godt til vores ambitioner, siger direktør Jan Hansen.

Også Christian Dalmose fik i forbindelse med pressemødet onsdag formiddag lejlighed til at give ros tilbage til vendelboerne, som nu kan se frem til at få en markant træner på sidelinjen.

- Jeg har fået nogle tilbud, men det her fra Vendsyssel trak mest, sagde Christian Dalmose, umiddelbart efter han på pressemødet var blevet vist frem som ny træner.

- Det går ikke så godt for kvindelige håndboldhold heroppe i Nordjylland, og det skal laves om på, og det vil jeg sørge for, siger han.

Han glæder sig samtidig over at være tilbage i Nordjylland, og i Aalborg hvor han privat nu bosætter sig.

- Det bliver fedt at komme tilbage, jeg havde en god fornemmelse ved at lande i Aalborg og føler mig hjemme her, siger Christian Dalmose.