01:32

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Tre års fængsel for voldtægt af lillesøster

19-årig mand er i dag idømt tre års fængsel for at have begået overgreb mod sin mindreårige søster. Hans 18-årige fætter er idømt anbringelse på en institution.

Den 18-årige er dømt for at have voldtaget sin dengang 8-årige lillesøster mindst 65 gange over en periode på to-et-halvt-år. I mindst tyve tilfælde har den 19-årige fætter også deltaget. De to er dømt for at true pigen med tæsk, hvis hun fortalte om overgrebene. Derudover er den 18-årige også dømt for at have voldtaget en ni-årig fætter mindst fem gange. Ved retten i Holstebro fik den 18-årige en anbringelsesdom, mens den 19-årige fik tre års fængsel. Det skriver TV MidtVest.

Mandag formiddag blev de to fætre kendt skyldige i at have forgrebet sig på den 18-åriges lillesøster. De to skyldige unge mænd er fra henholdsvis Vestervig og Hurup i Thy.

Overgrebene har fundet sted over en periode på to et halvt år. Pigen var otte år, da de seksuelle overgreb startede i 2012.

Den 18 årige har ifølge anklageskriftet forgrebet sig seksuelt på sin søster 100 gange, og han er også tiltalt for at have misbrugt sin ni årige fætter.

Den 19 årige fætter til den 18 årige, er tiltalt for at have medvirket 40 gange.

Tvivl om omfang

Begge tiltalte er uenige i det antal af overgreb, der er opgivet i anklage skriftet, men har erkendt at have misbrugt pigen. I dag er den 18-årige så kendt skyldig i 65 af overgrebene på sin lillesøster, og han er kendt skyldig i fem af overgrebene på den mindreårig fætter.

Den 19-årig er kendt skyldig i 20 af overgrebene på sin kusine.