Anders Golding. Foto: Privatfoto.

Tre gange guld til Jetsmark

I weekenden blev der afholdt DM i skeetskydning, og var en succes set med Nordjyske øjne.

Skeetskytterne fra Jetsmark tog godt for sig ved de danske mesterskaber i Havndal i weekenden. Anders Golding vandt for tredje år i træk seniorrækken. Med 124 træffere af 125 mulige vandt han. Skeetskydning er det, som de fleste kender som lerdueskydning.

Nanna Nielsen vandt damernes konkurrence. Det var også tredje år i træk at Nanna kunne tage DM-titlen hjem til Jetsmark.

For andet år i træk vandt Michael Kjeldgaard DM-guldet i juniorrækken efter spændende omskydning med Anders Dahl, København. Martin Raunsmed sikrede Jetsmark bronzemedaljen i rækken.

Nu skal skytterne så forsøge at sejre internationalt. Når der i midten af august skydes om EM-medaljer i  Beograd kommer 4 af de 7 danske deltagere fra Jetsmark. Anders Golding deltager i herrerækken, Nanna Nielsen i damerækken, mens Michael Kjeldgaard og Martin Raunsmed repræsenterer Danmark og Jetsmark i juniorrækken.

Anders Golding må betragtes som en af favoritterne til at skyde med om medaljerne. De flotte resultater gennem sæsonen har resulteret i en placering som nr. 2 på verdensranglisten.