Tre nordjyder nomineret til ejerlederpris

Foto: Presse

Kåringen af Årets Ejerleder 2015 i Nordjylland står for døren, og tre finalister er nu fundet. Prisen går i år til den ejerleder, der med fokus på talent og kompetencer har skabt Nordjyllands mest succesfulde vækstvirksomhed.

For 12. gang uddeler PwC prisen Årets Ejerleder i Nordjylland. Prisens tre finalister er nu fundet, og hvem der vinder bliver offentliggjort torsdag den 12. november i år.

Bag nomineringen ligger en analyse af mere end 6.000 virksomheder fra hele landet. Ud fra analysen er der valgt tre finalister fra hver region til at deltage i kampen om at vinde Årets Ejerleder 2015.

- Det har været meget spændende at møde det store felt af dygtige ejerledere til dette års kåring. De tre finalister har formået at sikre vækst og succes med et målrettet fokus på talent og kompetenceudvikling. Og med kåringen håber vi at inspirere andre, for vi tror på, at vinder-historierne kan være med til at skabe succes for andre, siger Marianne Fog Jørgensen, der er partner i PwC Aalborg.

De tre finalister er Henrik Sørensen fra DESMI A/S i Nørresundby, der producerer energirigtige og energibesparende pumpeløsninger; Bjarne Poulsen og Suzanne Sand fra Lene Bjerre Design A/S i Nibe, der laver ting til hjemmet og Niels Rask fra NS System A/S i Frederikshavn, der producerer tekstiltryk, broderi og forhandler profiltøj.

Årets tema til prisen er talent og kompetencer.

Forsiden lige nu