LIGE NU:

Tre nordjyder på U/21-landsholdet

Der blev ikke plads til nordjyder på Åge Harreides landshold, men Niels Frederiksen har hele tre med på U/21-landsholdet.

Ingen nordjyder blev mandag tilgodeset da landstræner Åge Harreide offentliggjorde navnene på de 23 spillere, der er udtaget til A-landsholdets kommende møder med Kasakhstan og Tjekkiet.

Der var til gengæld tre styk med på Niels Frederiksens U/21-landshold, der skal møde Italien den 14. november.

Der er tale om Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting samt om den tidligere AaB'er Lucas Andersen, der spiller for den schweiziske klub Grasshopper-Club Zürich.

De tre var alle med da Niels Frederiksen førte det danske OL-landshold til legenes kvartfinaler. Her sluttede den brasilianske rejse dog også for de danske drenge, der måtte se sig slået af det nigerianske hold.

De var alle tre på banen i U/21-landsholdets seneste kampe mod Luxembourg og Bulgarien. Her vandt danskerne begge kampe - dog uden nordjyske mål.

De to nordjyder Nikolaj Thomsen og Lasse Nielsen, der begge har spillet Superliga-fodbold for AaB, var med på bænken, da A-landsholdet sidst trak en sejr i land. Det var i september mod Armenien. Siden har holdet - uden nordjyderne på bænken - tabt VM-kvalifikationskampene mod henholdsvis Polen og Montenegro.