00:51

Retsordfører raser overm der stadig ikke er truffet beslutning om placering af en ny politiskole

Foto: Linda Kastrup, Scanpix.

1 af 2

Trine Bramsen rasende: Vil kende placering af ny politiskole

Socialdemokraternes retsordfører Trine Bramsen raser over, at regeringen endnu ikke er kommet frem til, hvor den nye politiskole skal placeres.

Både Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev og Jammerbugt Kommune har sammen med 28 andre kommuner budt sig til for at få politiskolen. Der var lagt op til en afklaring efter sommerferien, men der er stadig ikke truffet en beslutning om beliggenheden.

De nordjyske kommune venter fortsat i spænding og væbner sig med tålmodighed, men nu har Socialdemokraternes retsordfører, Trine Bramsens, fået nok, og kræver at regeringen kommer med en udmelding om den nye skoles placering senest den 1. oktober.

- Vi synes, det er en ubehøvlet og arrogant opførelse over for de mange kommuner, der har brugt masser af tid og ressourcer på at byde ind. Først med eksisterende bygninger og nu med byggegrunde til ny politiskole, og derfor vil vi have en afklaring, og deadlinen må være 1. oktober. Absolut senest, siger Trine Bramsen.

Hvis kommunerne ikke får en afklaring inden den 1. oktober vil Trine Bramsen hive Søren Pind ind, og ønske enten en forespørgsel, et samråd eller bede om et hastemøde i forligeskredsen.  

Læs også Beslutning om ny politiskole udskydes