Foto: Michael Schmidt Thomsen

Trip Trap-butikker giver underskud

Trods stor reducering i antallet af butikker, giver nordjyske Trip Traps detailsatsning stadig underskud.

Den kendte nordjyske havemøbelproducent Trip Trap døjer med at tjene penge på sine detailbutikker. Det skriver Dagbladet Børsen tirsdag.

Sidste år trimmede den nordjyske virksomhed sin detailafdeling fra at omfatte 12 butikker til blot fire. Det på trods har selskabet Trip Trap Butik leveret et solidt underskud.

- Det er klart, når man få sådan et regnskab, det er man ikke stolt af på nogen måde. Vi er ærgerlige over resultatet i Trip Trap Butik, men vi har også kunnet se, at det har været nødvendigt at rydde op, og det har været en del af strategien, siger administrerende direktør Jesper Panduro til Børsen.

Butikkerne blev sidste år flyttet over i et selskab adskilt fra grossistdelen af virksomheden og de usunde butikker blev lukket, så der nu blot er fire butikker på Sjælland tilbage.

Moderselskabet Trip Trap har sorte tal på bundlinjen, men de svarer kun til en tredjedel af underskuddet i detaildelen.

- Det har været et år i Trip Trap præget af forandring og tilpasning. Men det giver også et billede af, at der ikke er nogen, der læner sig tilbage og cruiser. Sådan opfatter vi det i hvert fald ikke. Det er alle steder, du er nødt til at være dygtigere og gøre dig umage, siger direktøren til Børsen.