LIGE NU:

Trods skidt start: Nordjyderne tror på Hobro

Hobro overlevede på fornem vis sin første sæson i Superligaen, men kan de gøre det igen? På Facebook er Nordjyderne ikke i tvivl: Ja, de kan.

Lørdag tabte Hobro IK deres anden kamp af to mulige i denne sæson, da AaB's Kasper Risgård dybt inde i overtiden scorede og sendte alle tre point med bussen tilbage til Aalborg.

Det er ellers i denne sæson, Hobro for alvor skal vise deres værd. I sidste sæson trodsede de halvtidsprofessionelle spillere fra Himmerland ellers alle eksperternes forudsigelser ved på fornem vis at overleve i Superligaen. Undervejs slog de Brøndby i tre omgange, ligesom FCK indkasserede et nederlag til nordjyderne - på hjemmebane.

Kan de gøre det igen - overleve i Superligaen? TV 2 Sportens fodboldekspert Morten Bisgaard siger nej. Han har udpeget Justesen og co. som nedrykker.

Men nordjyderne siger klart ja. Også i Superliga-sæsonen 2016/2017 har vi to nordjyske hold i det gode selskab - tre hvis Vendsyssel FF formår at klemme sig ind blandt de tre oprykkere.

På TV2 Nords Facebookside skriver nordjyderne blandt andet:

- Det er i denne sæson Hobro skal vise, at det ikke kun var begynderheld i sidste sæson. Men i år kan de ikke overraske med en ukendt spillestil. Men jeg håber de klarer sig.

- De skal da klare sig. Det er da stort at en så lille flække bare spiller sig op og overrasker mange mennesker. Og ikke var præget af dyrt betalte spillere. Er ikke Hobro-fan, men tager hatten af for dem.

Hvad tror du? Er du enig med Morten Bisgaard eller tror du Hobro klarer endnu en sæson i Superligaen. Kom med dit bud på Facebook.