Den allersidste træning inden aftenens brag, som tidligere Frederikshavntræner Olaf Eller mener falder ud til sønderjydernes fordel. Foto: Anne Christensen

Tror mest på Sønderjyske

DM-finalen i ishockey fredag aften bliver tæt, men Sønderjyske vinder, spår Frederikshavn White Hawks tidligere træner Olaf Eller.

Den danske mester i ishockey skal findes fredag aften, når Frederikshavn White Hawks møder Sønderjyske i den sidste af syv finalekampe - indtil nu har de to hold vundet tre hver.

Frederikshavn og Sønderjyske har matchet hinanden godt, og den danske ishockeytræner og kommentator Olaf Eller har også svært ved at give et vinderbud, men når det skal være, lyder det således:

- Jeg tror, at Sønderjyske vinder. Men jeg synes egentlig, at det er umuligt at forudsige, for de er meget lige, siger Olaf Eller.

Den tidligere Esbjerg og Frederikshavn-træner har følt sig godt underholdt af finalekampene.

- De har været helt utroligt lige. Det kan godt være, at et par af kampene er sluttet med store cifre. Sønderjyske har vundet et par hjemmekampe med halvstore cifre, men kampene har været utroligt lige og er først afgjort til slut eller gået i forlænget spilletid.

- Det har været fantastisk god ishockey i godt tempo med to stærke målmænd og to stærke forsvar og også med angribere, der kan afgøre det.

Afgørelsen falder ud til fordel for det hold, som kan bevare hovedet køligt, mener Eller:

- Begge hold har vist tendenser til forbedret power play-spil, og jeg tror, at det afgørende bliver, hvem der kan holde hovedet koldt. Jeg tror, det bliver meget lige.