Politiet spærrede lørdag aften et boligområde af i Gug, da en psykisk syg mand truede med, at han ville skyde sig selv. Foto: Christian French

Truede med at skyde sig selv

Politiet afspærrede lørdag aften et boligområde i Gug, fordi en psykisk syg mand truede med at skyde sig selv. Manden blev efter en times tid anholdt. [b]Opdateret klokken 19.05.[/b]

Nordjyllands Politi mødte lørdag aften talstærkt op på Hellevangen i det sydøstlige Aalborg, hvor en 47-årig psykisk syg mand truede med at skyde sig selv.

Politiet fik ved 17-30-tiden en opringning om, at en person truede med at skyde sig selv. Ifølge anmeldelsen var personen meget fuld.

- Da vi fik manden selv i røret, sagde han, at vi havde tre sekunder til at komme ud til hans lejlighed, ellers ville han skyde sig, siger Per Jørgensen til Ritzau.

Manden er kendt af politiet som psykisk syg, og politiet frygtede derfor, at han ville gøre skade på sig selv.

Da han på et tidspunkt blev set i opgangen med en pistollignende genstand, spærrede politiet hele området af og advarede naboerne. Politiet tog ingen chancer og var mødt op i skudsikre veste. En ambulance var også på stedet.

Manden, der er 47 år, blev efter en times tid anholdt i sin lejlighed, efter at politiet havde afledt hans opmærksomhed.