LIGE NU:

Truet med kniv ved gaderøveri

En 39-årig mand fra Frederikshavn blev torsdag i sidste uge berøvet i Frederikshavn af tre mænd. Nordjyllands Politi leder nu efter vidner.

Kort efter klokken syv torsdag morgen blev en 39-årig mand fra Frederikshavn røvet på Sæbybanestien i Frederikshavn. Tre mænd truede ham med en kniv. Ved gaderøveriet kom de tre røvere af sted med en hvidguldshalskæde og godt 3000 kroner i kontanter, som offeret havde i sin tegnebog.

De tre gerningsmænd kørte op til den 39-årige mand på en cykel og en scooter. De to af mændene sad sammen på scooteren. Efter røveriet kørte de tre røvere fra stedet ad Rådhus Allé i nordgående retning.

Den 39-årige mand har givet et udførligt signalement af de tre røvere, og Nordjyllands Politi håber nu på, at signalementerne kan føre til nye spor i sagen.

Manden, der kørte på cykel, beskrives som 16-18 år, 170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har mørkeblond kort strithår, uren hud og var iklædt en rød hættetrøje af mærket PEAK. Den unge mand talte dansk. Cyklen beskrives som en ældre damecykel.

Føreren af scooteren beskrives som mørk i huden. Han talte dansk med accent. Han er 16-20 år, 175-180 centimeter høj og almindelig til muskuløs af bygning. Han var iført en mørk hættetrøje med tribalmønster på ærmerne og en sort styrthjelm. På fingrene havde manden flere bogstaver tatoveret.

Den mand, der sad bag på scooteren, talte dansk med lokal dialekt. Han beskrives som værende 16-18 år, 180-185 centimeter høj og kraftig til muskuløs af bygning. Han havde glat, langt, lyst hår, som var sat op i en cirka 20 centimeter lang hestehale.

Politiet i Frederikshavn ser med stor alvor på sagen, der betragtes som grov. Det fortæller vicepolitikommissær Steen Hørlück til TV2/Nord.dk

Har du informationer i sagen er du velkommen til at ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.