Udviklingschef Jacob Møller Nielsen fra Tunstall Healthcare

Tunstall fyrer

Virksomheden Tunstall Healtcare Group lukker for produkudvikling i Aalborg og dermed mister 20 medarbejdere jobbet.

Tunstall Healthcare Group bekræfter, at 20 medarbejdere vil blive afskediget fra organisationen i Aalborg i slutningen af ​​september 2013.

Denne beslutning er truffet efter en samlet gennemgang på tværs af den samlede gruppe af den måde, hvorpå Product Management og Product Development skal leveres i fremtiden.

Product Management vil forblive i Aalborg, mens Product Development vil blive overført til enten Spanien eller England.

De kvalitets- og regulatoriske forhold af Tunstalls Telehealth produkter vil fortsat blive forvaltet af det danske team, som fremover vil rapportere direkte til Tunstall's Group Risk and Compliance direktør.

Aalborg Kommunes erhvervsafdeling og BioMed Community, der er det nordjyske cluster inden for medico og sundhedsteknologi og som består af 60 virksomheder i og omkring Aalborg, vil nu forøge at hjælpe de ansatte videre:

- Vi beklager naturligvis Tunstalls beslutning, men vi vælger at se det som en frigørelse af eftertragtede ressourcer, der kan komme andre til gavn. Vi ved positivt, at flere medtech-virksomheder lokalt i Aalborg efterspørger arbejdskraft, men vi vil allerhelst finde en dansk eller international partner, der kan overtage de ansatte som en samlet plug & play-afdeling for at fastholde kompetencerne i området, forklarer projektchef Finn Allan Larsen fra BioMed Community og fortsætter:

- Men vi arbejder naturligvis på flere forskellige løsninger, herunder tilbud om iværksættervejledning med henblik på opstart af nye virksomheder.

Koncernen fortsætter lanceringen af MyMedic2 produktet til Telehealth markedet i henhold til den oprindelige plan.