Seneste nyt:

Turisterne vil til Jammer-bugten

Det er populært at holde ferie i feriehus langs kysten i Jammerbugten. I 2014 var der tæt på 1.500.000 ferieovernatninger i kommunen.

I Jammerbugt Kommune har haft næsten 1.500.000 ferieovernatninger i 2014, hvilket betyder, at Jammerbugt Kommune er den største turistdestination i Nordjylland, hvis man måler på overnatninger.

- Jeg er meget tilfreds med tallene, og det er dejligt, at Jammerbugt Kommune fortsat ligger i spidsen i Nordjylland, men der skal fortsat arbejdes med overnatningsmuligheder, så vi dækker alle de behov, som turisterne har. Derfor er det yderst positivt, at der pågår store investeringer i fx hotelovernatninger blandt andet i Fårup Sommerland med nyt hotel og med badehotel i Blokhus. Det er Jammerbugt Kommunes nye Vækst- og Udviklingsforvaltning, som har lavet plangrundlaget for de to projekter, siger Jammerbugt Kommunes Borgmester Mogens Gade.

De næsten 1.500.000 overnatninger er en fremgang på 1,5 % i forhold til 2013. Det er mest populært at bo i feriehuse, her har der været 715.000 overnatninger,

Flest dansker gæster Jammerbugt Kommune, men også tyskere og nordmænd holder ferie langs kysten i Jammerbugten.