LIGE NU:

Turnering for fremtidens stjerner

Ambitionerne er tårnhøje, og selvtilliden fejler bestemt ikke noget, når AaB hvert år samler Nordjyllands største fodboldtalenter til turnerings på AaBs træningsanlæg.

I dag var det drenge på 12 og 13 år, der gav prøver på deres evner, og nogle af dem kan blive fremtidens store stjerner.

Dagens turnering kan være et skridt på vejen for de talentfulde unge drenge med tårnhøje ambitioner. AaB har oprettet talenthold i hele regionen og ifølge talentchefen skulle potentialet være fornuftigt.

- Nu er vi jo nordjyder, så vi er jo ikke nogen, der går og snakker så stort omkring det, men det ser virkelig spændende ud. Der er utrolig mange dygtige spillere, med tekniske fine værtøjer og spilintelligens, så det er svært at bevare pessimismen, når man ser, hvor mange dygtige spillere herude i dag, siger talentchef hos AaB, Jacob Larsen.

På sigt kan de unge drenge komme til at konkurrere med hold fra hele landet, muligvis for AaBs Superligamandskab.

- Der er helt klart nogen, vi ser i dag (der kan komme til at begå sig i Superligaen, red,), og der er også mere end en, det er jeg overbevist om, siger talentchefen.

Vejen mod stjernerne kræver mange timers træning, men for en ung, fremadstormende boldkunstner, er det det mindste problem.

- Det er utroligt livsbekræftende at se sådan nogle drenge i den her alder og arbejde med dem i det hele taget, for de ser ingen begrænsninger for dem selv, de tror alle sammen, og det skal de også, for de har et rigtig fint talent mange af dem. De tror alle sammen, de kan gå hele vejen, siger Jacob Larsen.