LIGE NU:

TV Bingo er lukningstruet

En ny bekendtgørelse fra spillemyndigheden vil gøre det ulovligt for SIFA TV Bingo at bruge TV og internet til deres bingospil. SIFA giver årligt millioner af kroner i tilskud til de aalborgensiske idrætsforeninger, men hvis bingospillet lukkes, mister foreningerne tilskuddet.

En ny bekendtgørelse fra spillemyndighederne, der hører ind under Skatteministeriet, vil forbyde foreningslotterier at være online og blive sendt på tv. Træder bekendtgørelsen i kraft, vil SIFA TV Bingo ikke kunne fortsætte.

SIFA TV Bingos overskud går som tilskud til de aalborgensiske idrætsforeninger, og lukker bingospillet, vil det derfor betyde, at foreningerne mister dette tilskud.

Fodboldklubben Aalborg Freja modtager hvert år flere tusinde kroner fra TV Bingo. Pengene går blandt andet til træningstøj og fodboldture.

-Det vil være en grim ting, og det kommer til at gå ud over vores unge spillere. Det er ikke nemt, at finde sponsorer nu om dage, så vi frygter, at der er nogle ting, vi må skære ned på, siger Økonomiformand for Aalborg Freja, Ole Post Madsen.

Den mangeårige bingovært Peter Skram søger politisk hjælp i sagen, og den nordjyske politiker Per Clausen forsøger nu at yde den hjælp

-Jeg har stillet en række spørgsmål til skatteministeren for at få ham til at gå ind i sagen. Jeg håber, SIFA kan få lov til at beholde sit bingospil, siger Per Clausen.