TV2/Nord på sommertid

Aktuelle morgennyheder og en stribe regionale magasinprogrammer har de seneste måneder været fast på programmet på TV2/Nords egen kanal, men nu er kanalen ramt af sommertid og er gået på vågeblus i formiddagstimerne og frem til 15.30.

I stedet kan de nordjyske tv-seere se frem til spændende tv-aftener, når TV2/Nord tager hul på sommerens nye serie Sommerhuset, hvor en række markante nordjyder i muntret selskab med studieværterne Flemming Retbøll og Morten Pedholt fortæller om stort og småt, og hvor der også bliver tid til at grille.

Der ud over byder sommeren også på succes?en Musik i Sommerlandet, hvor TV2/Nord hver tirsdag aften i otte uger inviterer nordjyderne på gratis koncerter. Det sker på torvet i Blokhus, hvor kendte danske sangere og musikere optræder.

- Det er vores erfaring, at nordjyderne bruger mindre tid ved tv-skærmene, når sommeren er kommet. Derfor prioriterer vi vores kræfter anderledes. Vi sender masser af nyheder fra klokken 15.30 og hver time derefter på vores egen kanal, ligesom sommerplanen ikke betyder ændringer på vores sædvanlige sendetidspunkter på TV2-kanalen, siger TV2/Nords nyhedschef Jesper Christiansen.

Han henviser til, at nyhederne sommeren igennem fortsat ruller på hjemmesiden, tv2nord.dk - ligesom seerene som noget nyt nu kan gense nyhedsudsendelsen fra klokken 19.30 på vores egen kanal TV2/Nord klokken 22.20.