02:12

- Alt lå på den computer. Mine skattepapirer, mine regnskaber og fakturaer. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg er helt fortvivlet, siger Ronnie Schäfer. Foto: Jesper Lange

1 af 2

Tysker hårdt ramt af indbrud

Tysk entreprenør fik stjålet sin computer i det tidligere Tivoli Karolinelund. Hans virksomhed er i fare, hvis ikke computeren bliver fundet.

Ronni Schäfer fra Tyskland er entreprenør og lever af at rive forlystelsesparker ned og rejse dem igen. Men nu skal han rejse sig selv igen, efter at han natten til søndag fik stjålet sin computer med alle sine vigtige papirer fra den tidligere restaurant Påfuglen.

- Alt lå på den computer. Mine skattepapirer, mine regnskaber og fakturaer. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg er helt fortvivlet, siger Ronnie Schäfer.

Ronnie Schäfer skulle have sendt Boomerangen og andre forlystelser fra Karolinelund til Kurdistan i morgen. Men uden gyldige rejsetilladelser er det hele gået i stå.

- Jeg risikerer et meget stort tab. Jeg ved ikke, om jeg kan holde til det. Og om jeg kan overleve, siger Ronni Schäfer.

Den tyske entreprenør har udlovet en dusør på 7-10.000 kr. til den der bringer computeren tilbage.

Ronni Schäfers computer er lille og brun, og så er den af mærket Sony.