Tyve fandt adresse i Aalborg Lufthavn

Under indbrudsbølgen har Skovbrynet her i Frederikshavn indtil videre været hårdest ramt. Syv villaer havde indbrud onsdag.

Snedige indbrudstyve brød ind i en ejendom, efter de havde stjålet et bagagemærkat i Aalborg Lufthavn. På mærkatet står både navn og adresse, så tyvene kunne bryde ind og stjæle en Svanen designerstol mens familien var på ferie.

En ejendom i Nordjylland har været udsat for indbrud efter at ejeren fik stjålet sit bagagemærkat i Aalborg Lufthavn, og derefter tog på ferie. På den måde kunne tyvene begå indbruddet, mens ejeren var på ferie.

- Det skal man altså lige være opmærksom på, hvis man skal ud og rejse, at der ikke bliver pillet bagagemærker af kufferterne, siger Åge Pedersen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Indbruddet skete mens familien stadigvæk var på ferie, men der var en alarm tilkaldt huset, så vagtselskabet rykkede ud og kunne konstatere, at der havde været et indbrud.

Under indbruddet blev der stjålet en Svanen designerstol. Det er uvidst, hvilken type af stolen, der blev stjålet, men Svanen koster - alt efter om den er i stof eller leder - typisk mellem 22.600 og 39.800 kroner.

Den noget alternative fremgangsmåde er ikke noget vagtchefen erindrer at have oplevet tidligere.

Se interviewet med Åge Pedersen, hvor han forklarer om det stjålne bagagemærkat i videoklippet øverst.

Forsiden lige nu